HTML

Cionista Összeesküvések

Friss topikok

Címkék

Archívum

Az RTL Klub összeesküvés

2012.07.26. 02:45 CionistaPusztítóGárda

A most következő írásban a leggonoszabb, legmanipulatívabb, legmagyarellenesebb csatornáról rántom le a leplet, ez pedig nem más, mint az RTL Klub. Először egy kis történelemmel kezdünk. Honnan ered az RTL elnevezés? Vajon honnan eredhet? Aki arra gondol, hogy ez egy mozaikszó, az jó úton jár. De hogy igazából mit jelent azt ŐK sosem fogják elárulni. De mi tudjuk!!!

A megfejtéséhez nem árt tisztában lenni a nyelvtani alapfogalmakkal. Ilyenek egyike a balról jobbra és a jobbról balra írásmód. A gyökértelen és kultúra nélküli angolszász kultúra nyelvében, vagyis az angolban ez a következőképpen nyilvánul meg.

Angolul a balról jobbra azt jelenti left to right, vagyis LTR.

Gondolom már kitalálták a kedves olvasók, hogy mi a jobbról balra, azaz right to left mozaikszava. Ez nem más, mint - és most kapaszkodjatok meg, - RTL!!! Ez kérem szépen nem lehet véletlen!!!4444

Akinek ennyi nem lenne elég, annak tovább folytatom.

Melyik nyelvben használják az jobbról balra írásmódot? Az egyik legismertebb ilyen nyelv a héber. Bizony! És kik használják a héber nyelvet? Hát ŐK!!! Nem írhatom le, mert elvisz az Echelon! De nem, ez nem kamu, tessék utánanézni!

És ez még nem minden. Valójában a jobbról balra fogalom allegorikus jelentéssel is bír. A világ legkifejezőbb és legszebb nyelvében, a magyarban ezt hithű keresztény őseink a himnuszunkban is ábrázolták: balsors.

Vagyis a cionista inváziós erők a jobbsors irányából a balsors irányába taszítják az ősi kultúrákat, köztük a magyart! Az sem véletlen, hogy a jobbsors szót nem ismeri a Firefox helyesírás-ellenőrzője. Módszeresen el akarják törölni a múltunkat! A Firefox logója különben is egy róka, ami egy ravasz állat!

A másik nagy csatorna a TV2 is hasonló cipőben jár. Midőn már Lukács Laci is megénekelte "Aki a pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó!"

Ezt szimbolizálja a kettes szám. Lukács Laci pedig már csak tudja, hiszen ő is beavatott szabadkőműves! De ezt majd máskor leplezem le, ha addig nem visz el a MOSAD!!!

Kitartás! Szebb jövőt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cionistaosszeeskuvesek.blog.hu/api/trackback/id/tr694678405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása